Meer informatie of een afspraak maken? Bel dan voor meer informatie: 06-13938803

Wie ben ik

Ik ben Trix Slagter ben getrouwd en heb samen met mijn man 4 kinderen. Sinds 2001 woon ik in Assen. Toen mijn jongste kind 4 jaar werd, wilde ik graag iets gaan studeren. Zelf had ik al een paar jaar een advertentie voor de opleiding voetreflexzonetherapeut in een huis aan huisblad zien staan. Voeten heb ik altijd erg interessant gevonden. Tijdens een open dag en het volgen van een workshop voetreflexzonemassage was ik verkocht en wilde ik deze opleiding gaan volgen.

Ik heb de 3 jarige HBO opleiding  tot voetreflexzonetherapeut  gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen BV  in Zwolle.   In november  2011 heb ik de opleiding succesvol afgerond met een diploma . Hierna ben ik gestart met mijn praktijk Enjoy your feet in 2012. Tijdens de opleiding heb ik alle massage’s die ik geleerd heb om te geven ook ontvangen. Hierdoor heb ik zelf kunnen ervaren wat een massage voor effect kan hebben op lichaam en geest. In maart 2016 heb ik de opleiding Psychosociale Medische Basiskennis volgens PLATO succesvol afgerond.

Waarom geef ik massage’s?
Ik vind het fijn om mensen een stukje op weg te helpen in wat nodig is.  Ik zie het verschil tussen hoe mensen  binnen komen en weer weggaan. Wat het geven van aandacht  aan en  het vertellen van zijn of haar verhaal en daarna een voetmassage voor effect kunnen hebben. Dit is erg mooi om te zien.

Graag hoop ik u binnenkort te ontmoeten voor een massage!
 Afspraak maken

Neem voor meer informatie contact op!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Volg ons op twitter