Wat vinden anderen van Trix

Pjotr

Ik ben vaak bij Trix geweest voor voetreflexmassage. Ze is als persoon zeer open, warm en prettig. Ik blijf me elke keer verwonderen over hoe ze zo gefocust en tegelijkertijd ontspannen massages geeft.

Een 100% aanrader!

Anoniem

Twee jaar geleden kreeg ik last van erg pijnlijke voeten. Ik heb meerdere onderzoeken gehad in het ziekenhuis en daar kwam verder niet veel uit. Uiteindelijk kwam ik bij Trix terecht. Ik heb 7 sessies gehad en nu heb ik minder pijn aan mijn voeten. Het heeft echt geholpen! Tijdens de sessies vind ik Trix een prettig, kundig en rustig persoon en ze neemt echt tijd voor je.

Lies

Afgelopen jaar ben ik geholpen aan borstkanker en hierdoor had ik weinig energie. Via een open dag kwam ik in aanraking met Trix en ben ik mijn behandeling gestart.

Eerst werden mijn klachten goed in kaart gebracht. Vermoeidheid en spanning in mijn nek en schouders werden punten waar Trix op in zou zetten.

Elke behandeling begint met een gesprek hoe het met me gaat en hoe de behandeling van de vorige keer heeft uitgepakt. Ze denkt goed mee om te zoeken naar een oplossing.

Het gaf me veel ontspanning en heeft echt geholpen met mijn herstel.

Annet

Inmiddels kom ik twee jaar bij Trix ivm met mijn neuropathie klachten na chemo behandeling. Vooral met warm weer speelt dit op en is het heel fijn dat Trix voor verlichting kan zorgen. Daarnaast vind ik het erg prettig dat we de behandeling afstemmen op mijn klachten van dat moment. Naast vermindering van klachten zorgt de behandeling ook voor ontspanning. Ook na behandeling is het fijn dat overleg mogelijk is, ik wil nog weleens verschillen in uitwerking van behandeling, dan is het prettig dat je toch makkelijk dingen kunt overleggen.

 

Ik kom graag terug!